Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Stattenislandgietvloeren.nl
Stattenislandgietvloeren.nl

PU vloer

De oude vertrouwde gietvloer zoals je hem vast wel kent of ergens gezien hebt.

Hoe wordt een PU vloer aangebracht?

Er wordt een schraplaag aangebracht van epoxy, hierop komt de pu gietvloer en deze wordt afgewerkt met een diepmatte topcoating. Het voordeel van deze gietvloer is dat die flexibel is en daarom op zo ongeveer alle ondervloeren aangebracht kan worden en ook geschikt is voor natte ruimtes, de topcoat kan ook antislip gemaakt worden.

De gietvloer van PU is in alle RAL en NCS kleuren verkrijgbaar.

Combinaties PU vloer

De mogelijkheden zijn eindeloos: combineer een gietvloer met crèmekleurige tinten, zachte kussens en warme tapijten en het schept een landelijke sfeer. Een samenvoeging met metalen frames en zwarte kleuren creëert daarentegen een strakke, industriële uitstraling. Maar ook in een omgeving met natuurlijke producten, zoals hout, beton en staal komt een gietvloer volledig tot zijn recht.

Een cementgebonden gietvloer is een natuurlijk product en kan natuurlijke kenmerken vertonen zoals kleine structuur- en kleurverschillen of haarscheurtjes. Dit draagt bij aan de natuurlijke en levendige uitstraling van de vloer.

 

Offertes voor gietvloeren ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten