Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Stattenislandgietvloeren.nl
Stattenislandgietvloeren.nl

Vloerverwarming kosten

Gietvloeren gaan uitstekend met vloerverwarming. Maar wat kost vloerverwarming dan precies? Bij een kleine kamer van 10 m2 bent u zo een €650 euro kwijt voor het laten plaatsen van welk soort systeem vloerverwarming dan ook. Het is belangrijk om te weten of u de vloerverwarming als bijverwarming of als hoofdverwarming gaat gebruiken. Daarnaast zullen ook het gebruik van matten of het infrezen van de vloer de uiteindelijke prijs kunnen beïnvloeden. Hieronder een overzicht van de kosten in Nederland.

Bijverwarming Uitgebreide bijverwarming Hoofdverwarming Matten Ingefreesd
tot 20 m2 tot 15 m2 tot 10 m2 €775 euro €750 euro
tot 40 m2 tot 30 m2 tot 20 m2 €950 euro €850 euro
tot 60 m2 tot 45 m2 tot 30 m2 €1200 euro €990 euro

Je moet er rekening mee houden dat vloerverwarming vaak met een nieuwe vloer zoals een gietvloer gaat, dus zijn er extra kosten die je zult maken. Daarnaast kan het zijn dat je je radiatoren gaat verwijderen en er een lelijke plek achterblijft. In dat geval dien je deze ook opnieuw te stuken of te schilderen.

Bron: kosten vloerverwarming info

 

Offertes voor gietvloeren ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten